Industriële binnendeuren

Op zoek naar industriële binnendeuren? Lees dan verder.

Industriële binnendeuren

Trend van het moment – industriële binnendeuren

Een industrieel design in huis is de trend van het moment. Je ziet het overal. Industriële lampen, tafels, banken, vloeren, muren, je kan het zo gek niet bedenken of het is er in een industrieel design. Stap je tegenwoordig een bouwmarkt of woonboulevard binnen dan zal je zien dat er veel producten worden verkocht met een industriële look.

Deuren met een industriële look

Wat niet kan missen in een industriële huisstijl is een industriële binnendeur. Een goede industriële deur kenmerkt zich door de smalle stijlen en smalle roedes. De kleur van deze deuren is meestal mat zwart, maar soms ook wit. 

Hoe zien industriële binnendeuren eruit?

Hieronder een aantal voorbeelden van veel verkochte industriële deuren.

Cando Bradford

Een veel verkochte binnendeur is de deur Bradford van Cando. Cando is een bekend merk van deuren en speelt goed in op de industriële deuren trend. 

Cando Bradford

Cando Scampton

De Scampton deur lijkt op de Bradford variant alleen heeft de Scampton deur een 3-ruits roedeverdeling. Ook deze binnendeur is van het bekende Cando merk. 

Industriële binnendeuren Cando Scampton

Moodplus Chiari

Ook het deurenmerk Moodplus maakt industriële binnendeuren. Deze deur heet Moodplus Chiari. Tevens is deze deur ook verkrijgbaar met getint glas.

Industriële binnendeuren Moodplus Chiari

Waar moet je op letten als je een industriële binnendeur wilt kopen?

Voor dat je industriële binnendeuren gaat kopen is het belangrijk dat je met verschillende dingen rekening houdt. Zo heb je vaak per deur 20 tot 30 verschillende maten die je kunt kiezen! Het is dan belangrijk om te weten hoe je een deur meet. Ook moet je een keuze maken of je een stompe deur of een opdekdeur nodig hebt. Tenslotte heb je nog te maken met de draairichting van de deur. Wil je hier meer over weten? Industriele deur kopen, waar moet je op letten?

industriële binnendeuren

Waar koop je een industriële deur?

Deuren kun je kopen bij alle bekende bouwmarkten. Let hierbij wel op de aanbiedingen die ze hebben. Wil je altijd de laagste prijs voor een deur betalen en thuisbezorgd hebben tegen een kleine vergoeding? Koop je deuren dan bij Deurengigant

Op zoek naar niet-industriële deuren? Kijk dan hier.